www.leguanburkolat.hu
 
 
 
Hírek

Elköltöztünk!

további hírek..

 
HÍRLEVÉL

E-mail cím:

 
 

Hogyan vásároljon?


Milyen az Ön stílusa? Milyen az otthona stílusa? Milyen legyen? Kényelmesen üljön le kedvenc kanapéjára, és gondolja végig!

Hogyan vásároljon szőnyeget?

Hogyan vásároljon padlószőnyeget?
Hogyan vásároljon függönyt?

Hogyan vásároljon szőnyeget?

Szőnyeg vásárlásakor pillanatnyi döntése lehet, hogy a következő 100 évre szól. Ezért döntésekor az alábbi szempontokat célszerű figyelembe vennie:

 1. Rendeltetési hely Hova vásárol Ön szőnyeget? nappaliba, előszobába, hálószobába, gyerekszobába stb.
 2. Rendelkezésre álló hely Mérje le pontosan mennyi hely áll rendelkezésére. Önnek lehet, hogy egyedi méretre lesz szüksége.
 3. A használat körülményei Nagy igénybevétel, vendégek, gyerekek stb. Erőteljes igénybevétel esetén a magas kopásállóság alapvető fontosságú.
 4. A helyiségben lévő padló burkolat, bútorok, kiegészítők stílusa, mintája, színe, falak színe A helyiség hangulatát a szőnyeg vagy az egyéb berendezési tárgyak határozzák meg? [ > Szolgáltatáspaletta ] Tud Ön mintát hozni a bútor kárpitjáról a vásárláshoz? Hozza magával bemutatótermünkbe nappalija, hálószobája, gyerekszobája fényképét a még jobb megoldás kiválasztása érdekében.
 5. A szőnyeggel szembeni elvárásai kényelem, stílus, design, minőség, szín, praktikusság, tisztíthatóság, időtállóság, természetes hatás, ár, stb.
 6. Szakember segítsége A fentiek tisztázása után vegye igénybe értékesítő tanácsadónk segítségét az Önnek optimális megoldás megtalálása érdekében.

Próba Ha bizonytalan a választás során, próbálja ki otthonában, melyik szőnyeg lesz az Önnek leginkább megfelelő.

Hogyan vásároljon padlószőnyeget?

Döntésekor az alábbi szempontokat célszerű figyelembe vennie:

 1. Rendeltetési hely Hova vásárol Ön padlószőnyeget? nappaliba, előszobába, hálószobába, gyerekszobába stb.
 2. Rendelkezésre álló hely Mérje le pontosan mennyi hely áll rendelkezésére. Több helyen célszerű, mert így Ön megtudja, hogy párhuzamosak-e a falak (nem nyílnak) A mért adatokra oldalanként kb. 5-10 cm-t javasolunk ráhagyni.
 3. A használat körülményei Nagy igénybevétel, vendégek, gyerekek stb. Erőteljes igénybevétel esetén a magas kopásállóság alapvető fontosságú.
 4. A helyiségben lévő padló burkolat, bútorok, kiegészítők stílusa, mintája, színe, falak színe A helyiség hangulatát a padlószőnyeg vagy az egyéb berendezési tárgyak határozzák meg? Tud Ön mintát hozni a bútor kárpitjáról a vásárláshoz? Hozza magával bemutatótermünkbe nappalija, hálószobája, gyerekszobája fényképét a még jobb megoldás kiválasztása érdekében.
 5. A padlószőnyeggel szembeni elvárásai kényelem, stílus, design, minőség, szín, praktikusság, tisztíthatóság, időtállóság, természetes hatás, ár, stb.
 6. Szakember segítsége A fentiek tisztázása után vegye igénybe értékesítő tanácsadónk segítségét az Önnek optimális megoldás megtalálása érdekében.

Hogyan vásároljon függönyt?

 1. Nagyon fontos, hogy a helyiségnek megfelelő színeket és hangulatot válasszunk. Fontos az anyag struktúrája és mintája, mely nagyban befolyásolhatja a fazont is. Színes, nagymintás anyagból egyszerűbb fazont válasszunk, hagyjuk érvényesülni az anyag mintáját. Egyszínű, anyagában mintás anyagból komolyabb fazont is választhatunk.
 2. Az is fontos, hogy mire szeretnénk használni a függönyt? Sötétítsen, vagy csak dekorációs célt szolgál? A jól megválasztott karnis is fontos, mert több méretből és színből is válogathatunk. Ne keverjünk nagyon sok színt, kettő vagy maximum három színből teremtsünk harmóniát otthonunkban. Először válasszuk ki a dekorálandó helyiséget, majd gondoljuk végig milyen stílust, szeretnénk bevinni, illetve alkalmazkodni a már meglévőhöz.
 3. Egy hálószoba lehet romantikus hangulatú, de lehet elegáns bézs színű anyag bordóval kombinálva. Vagy akár tavaszi zöld színt, vagy világos kéket, fehéret, pasztell sárgát is választhatunk. Ha vidám hangulatot szeretnénk, válasszunk nap sárga, narancssárga fűzöld, és világos színeket. A konyhába mindenképpen érdemes világos, vidám színeket alkalmazni.
 4. A gyerekszoba is üde, és vidám hangulatot árasszon! A kisebb szobákba világos színeket használjunk, és apró mintás anyagokat. A kis belmagasságú térhatást növelhetjük egy földig leérő függönnyel. A nagyobb tereket dekorálhatjuk mélyebb színekkel, és bátran tehetünk nagy mintás anyagot. Érdemes először a többi kelléket beszerezni a függönyt hagyjuk a legvégére.
 5. A választék bősége lehetőséget nyújt, hogy bárhova megtalálhatjuk az ideális kelmét. Ám, ha nem érzi elég bátornak magát a döntéshez, szívesen nyújtunk segítséget Önnek a helyszínen: a pontos méretvételben, az anyagok kiválasztásában, majd ezek figyelembevételével a megfelelő fazonválasztásban. Mindezek után el is készítjük a megtervezett fazont, és igény szerint fel is szereljük otthonában, ezzel is nagy terhet levéve az Ön válláról.

Önnek nincs más dolga, mint gyönyörködni a végeredményben.

Írjon nekünk!
©2011 www.szonyegorszag.hu - Minden jog fenntartva • All rights reserved

 
WEBÁRUHÁZ

Nézze meg kínálatunkat
webáruházunkban.

Felhasználói név:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó
Regisztráció


PDF olvasó telepítése
 
Havi ajánlatunk

Aktuális ajánlatunk Önnek:

Megérkezett legújabb szőnyeg kollekciónk!

Dunántúl legnagyobb készszőnyeg választáka csak Önre vár!

Ajánljuk továbbá:

Padlószőnyeg 899 Ft/m2-től, Laminált padlók 990 Ft/m2-től

Függönyök 490 Ft/fm-től, Kerti párnák 99 Ft-tól

Ha 10.000,- Ft felett vásárol lakástextil osztályunkon...ajándék díszpárnát vihet haza!


további ajánlataink..

Ajánljon minket

Vásárlók könyve

Termékkatalógus