HAMAROSAN NYITUNK!
Webáruházunk még nem aktív, de pár nap múlva nyitunk.
Addig is szívesen segítünk, ha felhívsz bennünket telefonon vagy bejössz személyesen az üzletbe.
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Webáruházunk tesztüzemben fut,
a megrendeléseket nem teljesítjük!

Emailen vagy telefonon azonban szívesen állunk rendelkezésedre!
info@pfloor.hu
+36 (83) 516-052

Metro komfortnövelő alátét 200 cm padlószőnyeg
Metro komfortnövelő alátét 200 cm padlószőnyeg
2 990 Ft

Metro komfortnövelő alátét 200 cm padlószőnyeg

Minőségi Metro szürke-fekete padlószőnyeg 200 cm méretben. Egyszínű megjelenés hálószoba, nappali, folyosó, dolgozó kialakításához, olyan felhasználási területen, mint például lakás, iroda, üzlet, intézmény, szálloda, panzió, autó. A kopásosztály-besorolása alapján ez a padlószőnyeg 21 (lakossági mérsékelt), 22 (lakossági közepes) igénybevételre felel meg.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nem találja a megfelelőt? Konkrét elképzelése van? Nagy tételben rendelne?
Hívja kollégánkat a +36 84 123-4567 telefonszámon!

Az árváltozás jogát fenntartjuk! A készlet folyamatos változása miatt, a leadott rendelés csak az emailben küldött visszaigazolás után válik véglegessé! Készleten lévő termékek várható szállítási ideje: 1-5 munkanap

2 990 Ft
Részletek
Komfortnövelő alátét, amivel hozzáadott extra puhaságot adhat a padlószőnyegezett helyiségeknek. Maximális járáskomfortot ad, miközben javítja a padló hőszigetelését is.
Komfortnövelő alátét (6 mm vastag) szőnyegezett helyiségekbe. Extra komfortos járási kényelmét nyújt, csillapítja a járás zaját, ugyanakkor jelentősen javítja a padló hőszigetelését. Használata olyan esetben javasolt, ha a helyiségbe választott burkolat (padlószőnyeg vastagságát, a járás komfortosságát szeretnék megnövelni. Használata javasolt továbbá földszinti szobák, helyiségek padlójának hőszigetelése javításához.
- • -
Egy új otthon tervezésekor a padlószőnyegek az egyedi arculat, komfort és puhaság utánozhatatlan lehetőségét kínálják. Nincs még egy burkolat típus, ami annyira meghatározná egy helyiség karakterét, mint a padlószőnyeg.
Rendkívül komfort-fokozatot, tartósságot és egyedi designt nyújtó padlószőnyegeink legszélesebb lakossági és közületi felhasználások igényeit szolgálják ki. Számos textúra, szín és design közül választhat a kívánt harmónia megtalálása érdekében. Padlószőnyegeink élvonalbeli európai szőnyeggyátóktól származnak (Belgium, Hollandia, Olaszország) és A+ és A++ energetikai besoroláshoz minősítettek.
A padlószőnyeg burkolat kellemes, puha járás-élményt garantál, a helyiség csúszásmentessé válik, zajelnyelő képessége javítja a ház akusztikáját, megfelelő tisztítással pedig megakadályozhatja a finom por áramlását otthonában.
A padlószőnyeg legújabb generációs gyártási eljárásai fokozott tartósságot és könnyű tisztíthatóságot garantálnak. A padlószőnyegek tisztítása sosem volt még ilyen egyszerű, mint manapság, hiszen a szennyeződések nem jutnak be a szálak belsejébe a Heat-Set technológiának köszönhetően.
A helyiségek méretezései alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő tekercsszélességet, ami modellenként elérő lehet, de jellemzően 3, 4 és 5 méteres. Padlófűtés mellé javasolható valamennyi padlószőnyeg modellünk.

Nem találja a megfelelőt? Konkrét elképzelése van? Nagy tételben rendelne?
Hívja kollégánkat a +36 84 123-4567 telefonszámon!

Adatok
Méret
200 cm
Összsúly
1050
Szín
szürke-fekete
Padlófűtésre alkalmasság
igen (melegvizes)
Cikkszám
10108398
Hasonló termékek