HAMAROSAN NYITUNK!
Webáruházunk még nem aktív, de pár nap múlva nyitunk.
Addig is szívesen segítünk, ha felhívsz bennünket telefonon vagy bejössz személyesen az üzletbe.
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Webáruházunk tesztüzemben fut,
a megrendeléseket nem teljesítjük!

Emailen vagy telefonon azonban szívesen állunk rendelkezésedre!
info@pfloor.hu
+36 (83) 516-052

Rólunk

A P-Floor Kft-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk, majd az évek folyamán a szőnyeg, lakástextil szakma egyik ismert szereplőjévé váltunk. "Szőnyegország" márkanév alatt saját boltokat üzemeltetünk, emellett pedig nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk.

Keszthelyen található a központunk, ahol kb. 1.000 m2-en áruház működik, 1.000 m2-en a nagykereskedelmi tevékenység bonyolódik, ill. itt található a logisztikai központ is.

A lakásbelsők burkolatainak széles palettáját kínáljuk vásárlóinknak. Az egyszerű anyagoktól a luxus termékekig, szinte minden kategóriából ízelítőt adunk, vagy azonnal raktárról, vagy minta után rövid határidővel.

Igény esetén helyszíni lakberendezési tanácsokkal segítjük vevőink elképzelését megvalósítani. Szakembereink az egész ország területén több éves tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkeznek. Kisebb lakóházaktól kezdve a panziókon, szállodákon át a kastélyokig, minden igényt meg tudtuk valósítani.

2004-től a világ egyik legnagyobb kézicsomózású szőnyeg importőrének a L.Wissenbach & Co. magyarországi képviseletét látjuk el, s ezért keszthelyi áruházunkban elkészült egy - az országban egyedülálló - exkluzív bemutatóterem, ahol keleti kézicsomózású gyapjúszőnyegekben, ill. különleges lakástextilekben, függönyökben, sötétítőkben gyönyörködhetnek vevőink, partnereink.

Folyamatosan követjük a lakástextil trendet, állandó éves kollekciókkal dolgozunk, ill. az árainkkal alkalmazkodunk a piac igényeihez.
Üzleteinkben magas szintű szolgáltatásokkal találkozhatnak, dolgozóinkat folyamatosan képezzük a minél szakszerűbb és emberközpontú kiszolgálás érdekében.

A szlogenünk: Szőnyegország - a szebb otthonodért.
Ezért mindent megpróbálunk megtenni, hogy te ezt így is érezd.
Gyertek el üzleteinkbe, tegyél próbára minket!