HAMAROSAN NYITUNK!
Webáruházunk még nem aktív, de pár nap múlva nyitunk.
Addig is szívesen segítünk, ha felhívsz bennünket telefonon vagy bejössz személyesen az üzletbe.
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Webáruházunk tesztüzemben fut,
a megrendeléseket nem teljesítjük!

Emailen vagy telefonon azonban szívesen állunk rendelkezésedre!
info@pfloor.hu
+36 (83) 516-052

Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
4 890 Ft

Gazon 22 nopp padlószőnyeg

Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Minőségi Gazon zöld-olíva padlószőnyeg 133 cm méretben, 100% pp összetétellel. Egyszínű megjelenés hálószoba, nappali, folyosó, dolgozó, iroda, fürdőszoba kialakításához, olyan felhasználási területen, mint például lakás, iroda, üzlet, intézmény, szálloda, panzió, kültéri. A kopásosztály-besorolása alapján ez a padlószőnyeg alacsony, normál, erős igénybevételre felel meg.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nem találja a megfelelőt? Konkrét elképzelése van? Nagy tételben rendelne?
Hívja kollégánkat a +36 84 123-4567 telefonszámon!

Az árváltozás jogát fenntartjuk! A készlet folyamatos változása miatt, a leadott rendelés csak az emailben küldött visszaigazolás után válik véglegessé! Készleten lévő termékek várható szállítási ideje: 1-5 munkanap

4 890 Ft
Részletek
Vastag, sűrűn tűzött tekercses műfű, forgalmas helyekre javasoljuk. Használatával csúszásmentes, gyephatású, tartós felületet hozhat létre.
Tűzött tekercses műfű, 9,8 mm teljes vastagsággal. Erős hordozó-réteg és a sűrűen tűzött szálak ellenálló és tartós felületet hoznak létre. Hátoldalán latex talpacskák (noppe-ok) emelik el a földfelszíntől, melyek a vízelvezetést és kiszáradást biztosítják.
Kényelmes és puha, UV álló anyaga gyermek- és állatbarát. A termék ellenáll a klóros víznek, tengervíznek. Vízáteresztő képessége 60 liter percenként. A műfűre 7 év gyártói garancia van. 133, 200 és 400 cm szélességben elérhető.
A Gazon műfű leggyakoribb felhasználási köre: teraszok, stégek, színpadok, sport és wellness részlegek, medencék alatti területek, pavilonok, rendezvényhelyszínek időjárás-álló burkolása.
- • -
Egy új otthon tervezésekor a padlószőnyegek az egyedi arculat, komfort és puhaság utánozhatatlan lehetőségét kínálják. Nincs még egy burkolat típus, ami annyira meghatározná egy helyiség karakterét, mint a padlószőnyeg.
Rendkívül komfort-fokozatot, tartósságot és egyedi designt nyújtó padlószőnyegeink legszélesebb lakossági és közületi felhasználások igényeit szolgálják ki. Számos textúra, szín és design közül választhat a kívánt harmónia megtalálása érdekében. Padlószőnyegeink élvonalbeli európai szőnyeggyátóktól származnak (Belgium, Hollandia, Olaszország) és A+ és A++ energetikai besoroláshoz minősítettek.
A padlószőnyeg burkolat kellemes, puha járás-élményt garantál, a helyiség csúszásmentessé válik, zajelnyelő képessége javítja a ház akusztikáját, megfelelő tisztítással pedig megakadályozhatja a finom por áramlását otthonában.
A padlószőnyeg legújabb generációs gyártási eljárásai fokozott tartósságot és könnyű tisztíthatóságot garantálnak. A padlószőnyegek tisztítása sosem volt még ilyen egyszerű, mint manapság, hiszen a szennyeződések nem jutnak be a szálak belsejébe a Heat-Set technológiának köszönhetően.
A helyiségek méretezései alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő tekercsszélességet, ami modellenként elérő lehet, de jellemzően 3, 4 és 5 méteres. Padlófűtés mellé javasolható valamennyi padlószőnyeg modellünk.

Nem találja a megfelelőt? Konkrét elképzelése van? Nagy tételben rendelne?
Hívja kollégánkat a +36 84 123-4567 telefonszámon!

Adatok
Méret
133 cm
Összetétel
100% pp
Összsúly
1690
Szín
zöld-olíva
Padlófűtésre alkalmasság
igen (melegvizes)
Cikkszám
10107478
Hasonló termékek