HAMAROSAN NYITUNK!
Webáruházunk még nem aktív, de pár nap múlva nyitunk.
Addig is szívesen segítünk, ha felhívsz bennünket telefonon vagy bejössz személyesen az üzletbe.
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Webáruházunk tesztüzemben fut,
a megrendeléseket nem teljesítjük!

Emailen vagy telefonon azonban szívesen állunk rendelkezésedre!
info@pfloor.hu
+36 (83) 516-052

Gazon 22 nopp padlószőnyeg
Gazon 22 nopp padlószőnyeg
4 890 Ft

Gazon 22 nopp padlószőnyeg

Minőségi Gazon zöld-olíva padlószőnyeg 200 cm méretben, 100% pp összetétellel. Egyszínű megjelenés hálószoba, nappali, folyosó, dolgozó, iroda, fürdőszoba kialakításához, olyan felhasználási területen, mint például lakás, iroda, üzlet, intézmény, szálloda, panzió, kültéri. A kopásosztály-besorolása alapján ez a padlószőnyeg alacsony, normál, erős igénybevételre felel meg.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nem találja a megfelelőt? Konkrét elképzelése van? Nagy tételben rendelne?
Hívja kollégánkat a +36 84 123-4567 telefonszámon!

Az árváltozás jogát fenntartjuk! A készlet folyamatos változása miatt, a leadott rendelés csak az emailben küldött visszaigazolás után válik véglegessé! Készleten lévő termékek várható szállítási ideje: 1-5 munkanap

4 890 Ft
Részletek
Vastag, sűrűn tűzött tekercses műfű, forgalmas helyekre javasoljuk. Használatával csúszásmentes, gyephatású, tartós felületet hozhat létre.
Tűzött tekercses műfű, 9,8 mm teljes vastagsággal. Erős hordozó-réteg és a sűrűen tűzött szálak ellenálló és tartós felületet hoznak létre. Hátoldalán latex talpacskák (noppe-ok) emelik el a földfelszíntől, melyek a vízelvezetést és kiszáradást biztosítják.
Kényelmes és puha, UV álló anyaga gyermek- és állatbarát. A termék ellenáll a klóros víznek, tengervíznek. Vízáteresztő képessége 60 liter percenként. A műfűre 7 év gyártói garancia van. 133, 200 és 400 cm szélességben elérhető.
A Gazon műfű leggyakoribb felhasználási köre: teraszok, stégek, színpadok, sport és wellness részlegek, medencék alatti területek, pavilonok, rendezvényhelyszínek időjárás-álló burkolása.
- • -
Egy új otthon tervezésekor a padlószőnyegek az egyedi arculat, komfort és puhaság utánozhatatlan lehetőségét kínálják. Nincs még egy burkolat típus, ami annyira meghatározná egy helyiség karakterét, mint a padlószőnyeg.
Rendkívül komfort-fokozatot, tartósságot és egyedi designt nyújtó padlószőnyegeink legszélesebb lakossági és közületi felhasználások igényeit szolgálják ki. Számos textúra, szín és design közül választhat a kívánt harmónia megtalálása érdekében. Padlószőnyegeink élvonalbeli európai szőnyeggyátóktól származnak (Belgium, Hollandia, Olaszország) és A+ és A++ energetikai besoroláshoz minősítettek.
A padlószőnyeg burkolat kellemes, puha járás-élményt garantál, a helyiség csúszásmentessé válik, zajelnyelő képessége javítja a ház akusztikáját, megfelelő tisztítással pedig megakadályozhatja a finom por áramlását otthonában.
A padlószőnyeg legújabb generációs gyártási eljárásai fokozott tartósságot és könnyű tisztíthatóságot garantálnak. A padlószőnyegek tisztítása sosem volt még ilyen egyszerű, mint manapság, hiszen a szennyeződések nem jutnak be a szálak belsejébe a Heat-Set technológiának köszönhetően.
A helyiségek méretezései alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő tekercsszélességet, ami modellenként elérő lehet, de jellemzően 3, 4 és 5 méteres. Padlófűtés mellé javasolható valamennyi padlószőnyeg modellünk.

Nem találja a megfelelőt? Konkrét elképzelése van? Nagy tételben rendelne?
Hívja kollégánkat a +36 84 123-4567 telefonszámon!

Adatok
Méret
200 cm
Összetétel
100% pp
Összsúly
1690
Szín
zöld-olíva
Padlófűtésre alkalmasság
igen (melegvizes)
Cikkszám
10107480
Hasonló termékek